BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

......wElc0me t0 naTIe's bl0gS....

Bila yang tertulis untukku....Adalah yang terbaik untukmu...Kan kujadikan kau kenangan ...Yang terindah dalam hidupku ...Namun takkan mudah bagiku ...Meninggalkan jejak hidupku ...Yang telah terukir abadi ...Sebagai kenangan yang terindah...


Tuesday, 10 May 2011

...aWak....

Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
cinta yang tlah hilang darimu
yang mampu menyanjungku

Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
selama itu pun
aku mampu tuk mengenangmu

Darimu, kutemukan hidupku
Bagiku, kau lah cinta sejati

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang telah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah...

humm...jdik tak salah rasanya klu die still jdik yg terindah dalam hidup nati...
lg pown die dh byk mngajar tentang SAYANG.KASIH,CINTA,LOVE...
humm...mcm2 ag laa...cuma mngkin jdoh tak pnjng n kami berpisah...
tambah plak dgn faktor luaran yg mngkin tamaw kitorang still TOGETHER...huhu...
tp tak pe at least die still ada dalam mem0ri nati...wlupown nati tahu ramai yang cuba hapuskan die dari ingatan nati...NO WAY...kenangan nati dgn die adalah hak milik nati...
jadi...kata laa pape pown...walaupown dh beribu kali cakap nak lupakan die...tapi hakikatnya...mulut je cakap cam tue...tapi hati tak penah nk melakukannya..hehe... 

mngkin nie adalah keistimewaan dan kekurangan FIRST LOVE...humm...tapi still heppi coz die jdik yg pertama dan masih mnduduki tangga teratas dlm hati nati...pape pown...awk antara yg terMANIS dlm kamus hidup nati...:P

0 comments: