BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

......wElc0me t0 naTIe's bl0gS....

Bila yang tertulis untukku....Adalah yang terbaik untukmu...Kan kujadikan kau kenangan ...Yang terindah dalam hidupku ...Namun takkan mudah bagiku ...Meninggalkan jejak hidupku ...Yang telah terukir abadi ...Sebagai kenangan yang terindah...


Saturday, 19 November 2011

bila BUKIT BESAR berjaya ditawan....

Assalamualaikum....
 hummm....nak cite skit sal aktiviti masa tak de duit....
sebenarnya...tak susah pown kite nak hargai dan enjoy life kite...
percaya tak??benda yang simple pown akan buat kite happy sangat....

humm...contohnya...jogging kat bukit besar..hummm...ok pe...
Ok...tak jogging sangat laaa...hehe..banyak jalan jer....
sebab memang tak mampu nak jogging (bagi yang sayang lemak cam aku laa)....hehe

mungkin kami semua happy sebab
1-exam final dah habis....
2-OSCE pown dah habis....
3-nie yang paling best...ELAUN pown dah habis...

hummm...tapi tue bukan main point die...
yang penting HAPPY....

ok....aku gi BUKIT BESAR nie dengan member2 aku iaitu naz,dayah,kak yan ngan tikah...
memang mencabar bagi orang yang first time mcm kami nie...huhu...

kenapa mencabar???tinggi kot....


haa...bagi warga TERENGGANU mesti taw kan...dekat je dengan MYDIN MALL...humm...kalau ada yang nak try panjat bukit nie...bila korang sampai kat sini...baru je suku dari bukit tue...perjalanan nak ke puncak jauh lagi...


haa...nie masa kat suku jerr dari bukit tue...tapi still sempat ag snap picture...
tengok laa gelagat nie cm ner....happy2 je nie....

 hummm...gambar aku tak de sebab aku jadik jurukamera...hehe
nie laa member2 aku yang join panjat bukit nie....

 haa...nie muka kegembiraan bila sampai kat puncak...hehe
 haha...penat tapi berbaloi,,,rasanya kurang 2 kilo kot berat aku....

 nie pulak...ambik gambar sendiri...hummm...sweet....

 nie lagi satu...sampai terduduk bila sampai kat puncak...menggeletar lutut....
 haa...ce tengok nie..trek die cm ner...maw tak penat....

 pemandangan dari atas puncak....

 hah...picture yang paling style aku rasa....lalalala (perasan lak)....:P

 ~THE END~