BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

......wElc0me t0 naTIe's bl0gS....

Bila yang tertulis untukku....Adalah yang terbaik untukmu...Kan kujadikan kau kenangan ...Yang terindah dalam hidupku ...Namun takkan mudah bagiku ...Meninggalkan jejak hidupku ...Yang telah terukir abadi ...Sebagai kenangan yang terindah...


Monday, 26 December 2011

Assalamualaikum.....salam sayang....
lama dah tak coret pape kat sini....

malam nie natie terfikir pasal kebahagiaan...
erti kebahagiaan pada seseorang mungkin berbeza...


aku akui ada masanya aku cemburu bila tengok kebahagiaan orang lain...
tapi aku terlupa pada kebahagiaan yang aku ada sekarang...

betul apa yang orang cakap...
kita tak kan hargai apa yang kita ada sebelum kita kehilangannya....
Ya Allah...aku mohon...janganlah diambil kebahagiaan yang aku ada nie...
aku masih tak puas menikmatinya....

pada aku...apa yang aku ada dah cukup...
walaupown aku tak de wang beribu nak pi shopping setiap minggu...tapi aku still ada duit elaun kan...haha

walaupown mak dan ayah aku bukan datuk,datin,puan sri or tan sri... 
aku masih lagi dapat kasih sayang...aku still boleh  panggil deorang mak dan ayah...

yup..kadang2 aku cemburu dengan orang yang ada kekasih...
deorang boleh mesej dgn bf atau gf tiap2 hari....

tapi tak pe...at least aku boleh tp0n tok aku hari2...
tue pown dah terlalu bahagia wat aku....

pada aku...bukan cantik jer yang subjektif...
tapi kebahagiaan pown sama...
semua tue bergantung pada cara kita nak menikmati kebahagiaan tue sendiri...

aku tak percaya ada orang tak pernah rasa bahagia..
pada aku...setiap masa adalah kebahagiaan...

jadi...nasihat aku...menghargai apa yang kita ada tue lebih baik dari 
merasa iri hati terhadap apa yang kita tak de...

percayalah...perasaan kehilangan adalah sangat menyakitkan...
tue jer laa...

so jangan tunngu sampai dah hilang something bru nak hargai...

ok...nite...

0 comments: