BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

......wElc0me t0 naTIe's bl0gS....

Bila yang tertulis untukku....Adalah yang terbaik untukmu...Kan kujadikan kau kenangan ...Yang terindah dalam hidupku ...Namun takkan mudah bagiku ...Meninggalkan jejak hidupku ...Yang telah terukir abadi ...Sebagai kenangan yang terindah...


Tuesday, 31 May 2011

~~thaNks awak~~

humMm...sambil tunggu awak mcj...
tiba tiba rasa nak tulis s0mething pasal awk....

thaNks taw awak sebab awak baik sangat....
terharu sangat bila teringat pasal awk...hehe

apa yang awak buat saMpai saya terharu????
huMmm....

~~s0km0 saya tak serius....
tapi awak sabar je...tak marah pown dengan saya....ish2...nakalnya saya...selalu nak kenakan awak....sorie taw....hehe

~~bila mcj  dengan awak je mesti saya tertid0...hehe...
saya taw awak tunggu saya reply mcj awak...tapi saya dah lena sangat2..bila bangun pagi saya mintak maaf sebab tertido...tapi awak balas...tak pe..saya taw awak penat...awak kan keje shift petang...huhu...bersalahnya saya...



~~saya selalu buli awak....
tapi awak cakap tak pe...buli kan tanda sayang,....haha....baiknya awak... 


~~saya selalu lambat reply mcj awak....
tapi awak cepat je reply mcj saya sbb tamaw saya tunggu lama2...huhu....



Waa...bersalahnya saya...mintak maaf taw awak...bukan saya tak hargai awak...saya hargai...saya dalam proses nak perbaiki kesilapan diri saya...pape pown...awak memang terbaik laa....haha...


sorie sangat....peace...

Friday, 20 May 2011

~~peRaSaAn d! luBuk haTiku~~


                                                       
Takkan lagi aku menunggu
kau hadir di dalam mimpi-mimpiku
puasku mengharapkan dirimu
seperti mereka yang punya cinta


Diriku tanpa dirimu
kau tempuhi penuh bahagia
diriku mahu kau tahu
pedih ini kau tak terasa


Warkahku mengharapkan dirimu
seperti yang aku kenali dulu
setiaku menantikan dirimu
seperti setianya terhadap diriku


Tapiku melepaskan mu
melangkah namun tak berdaya
terusku terus menunggu
cinta yang takkan pernah ada


~~menunggu dan menunggu die yang dah berpunya...still tamaw ngaku ea???gurlz tue dh ngaku kat natie laa...jangan nak sorok2 ag..peritnya masa tue...ALLAH je yang tahu...rasa nak pecah tahan sebak kat dada...tapi lama2 natie yakin akan terselit hikmah disebalik semua nie...natie tak marah die nak couple dngn gurlz tue...wat laa pe yang die suka...tue hak die...tp ingat natie tak penah buang die dari hidup natie.....pelik kan natie nie...kejap rasa rindu...kejap rasa sayang...kejap rasa benci..kejap rasa meluat...kejap rasa cinta....adoyyaiii...mende laa....

~~yang pasti wat masa sekarang rasa tue dah bercampur...tak tahu mana yang betul dah...sikap dan jarak kita mungkin yang mencorakkan perasaan kat dalam hati nie....hummm....

moOd~~nAk tiDo taPi tak nganTok....
              sO nak meRapu kaT siNi....hehe



APA YANG NAK DIBUAT BILA TERINGATKAN  'DIE'.....


**TENGOK BINTANG YANG PALING TERANG SINAR
    ~percaya pada hati yang orang yang dirindui tue pOwn tengah rindukan kite..... 


**BACA MESEJ YANG DIE SEND
    ~WAhH....cara nie buat kite rasa dekat dengan die....walaupOwn jauh.....huhu




**PELUK TEDDY BEAR YANG DIE BAGI 
 
    ~umm...sweetnya....teringat cam ne romantiknya die masa tue.....hua3...romantik ke????



**DUDUK SORANG2..BERANGAN YANG DIE POWN RINDU KITE....
    ~haha...nie yang paling best...part berangan memang nati suka...hehe....



~~ummm...rindunya kat die...tapi tue laa...dapat tgk wall die kat fb pown dh ckup heppi....
    humm...klu laa die baca..(haha...mmg habiss laa)....sOrie..tapi saya mmg RINDU,MISS SGT2 KAT AWAK......

Wednesday, 11 May 2011

...leLaKi MaCh0 biLa.......

aSsAlaMuaLaikummm...
HallOoooooooo.......
 baru lepas jawab exam laa....
 mO0d pown tak BaPE Ok ag....
  nAk kUraNgkaN T*K*N*N bukan nama sebeNar jap...
  sBb jAp aG naK SmBuNg sTudi ag....



PelUk MAK dgn AYAH dgn KISS PIPI PARENTS....
~~fuhh...mmg macho habis laa...bg nati org lelaki mcm nie bukan laa
    ANAK MANJA ke KAKI BODEK ke ape... tapi seorang yg sgt2 CARING.....
     hummm...taPi jgn suka2 haTi peLuk aWeks or TuNanG k0rang,,,DOSA derr...



 MenGaku saLah dan miNtak mAaf...
~~uMmm..mach0 laa bilA buAt slah ngan minTak maAf...
    taPi bagi yg dAh ada awekS tuE...seNdiri tanGgunG la yea...
    Nape senDirI taNgguNg???HumM...k0raNg dah biaR aweks tUe tUnggu kat maLl sAmPai saTu jam...
    dAh nAik CEKANG muka dIe COVER AYU...tapi k0ranG tak sAmPai ag....bilA kOrang smPai...klu 
    taK keNa CERAMAH FREE mmg tak sah Laa...sO,,sedIakan laa SERIBU SATU ALASAN dlu ea....


PaKai baJU meLayu gi ShOpping kat mana2 maLL laa....
~~uMm...nie yang nati suke nIe...mmg machO laa...ape????taK de KELAS???haLLoo...baju meLayu nie kaN baju TraDisIonal...ptut baNgga Laa....jgn laa gi pakai baJu meLayu deNgan kaIn peLekaT...mmG out laa...haha 



Tak PukUL PEREMPUAN...
~~iNi terMasuk laa...Ibu,AdIk pereMpuan,aWeks,meMber,CikGu PereMpuan...dan yg sama Waktu dgnnya laa.....SeBab....KoranG kaN daH tahu Yang peREmpUan niE leMah...Nape Nak pukuL ag...
   umm..Klu k0raNg nAsihAt bAik2...mesti dIe deNgar laa....janGan gunA keKerasan k...


bAwaK buNga ke  cOklat ke Bagi kAt aweK korAng...skaLi skAla bgi laa kt mAk saMa...(baru laa adil)...
~~umm..mmg taK salah klu skali skala nk mnjakan aWeks...Tpi  nati pahaM..
    Klu stiap kaLi juMpe nak Hadiah mmg POKAI laa...humm...s0..k0raNg PiKir laa...
    taK baGi die merAjuk...Bagi Tak Ckp TERIMAS KASIH plak...aDoYYaiii...STRESS jgk jadIk 
    orang LELAKI nie....ish3....

Masuk meMinang teRus....(klu cuKup BajeT laa)hehe...
~~uMmm...maSuk meMinang terus...seNang...Dah Komp0m Die hAk miLIK koraNg...
    nIe tak...baRu jaDik AwekS...Dah kena KoNtrOL saKan...SENGET laa...bilA melaWan...
    "y0u mmg tak De ciri2 wanita IdaMan i"....amb0iii...sedapnya...... 

last sekali....

CakaP terus teRang biLa nak kAwin ag satU...
~~waaWAaa....adA beRani ke???HaHa...klu nk Tgk suMe benDa terbaNg cuba laa...
    Klu kEna AdmiT warD...tanGgung senDiri laa...waa....tapi yaNg pasti..mmg MACHO laa...


~~ok2...niE je Laa anTarA cEbisaN yaNg buaT  LELAKI naMpak Mach0...umm...nie sume menGikut 
     kajiAn daN peMerhatIan nati...lalala...... s0...klu Ada yaNg salAh s0rie naAaa....






Tuesday, 10 May 2011

...aWak....

Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
cinta yang tlah hilang darimu
yang mampu menyanjungku

Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
selama itu pun
aku mampu tuk mengenangmu

Darimu, kutemukan hidupku
Bagiku, kau lah cinta sejati

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang telah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah...

humm...jdik tak salah rasanya klu die still jdik yg terindah dalam hidup nati...
lg pown die dh byk mngajar tentang SAYANG.KASIH,CINTA,LOVE...
humm...mcm2 ag laa...cuma mngkin jdoh tak pnjng n kami berpisah...
tambah plak dgn faktor luaran yg mngkin tamaw kitorang still TOGETHER...huhu...
tp tak pe at least die still ada dalam mem0ri nati...wlupown nati tahu ramai yang cuba hapuskan die dari ingatan nati...NO WAY...kenangan nati dgn die adalah hak milik nati...
jadi...kata laa pape pown...walaupown dh beribu kali cakap nak lupakan die...tapi hakikatnya...mulut je cakap cam tue...tapi hati tak penah nk melakukannya..hehe... 

mngkin nie adalah keistimewaan dan kekurangan FIRST LOVE...humm...tapi still heppi coz die jdik yg pertama dan masih mnduduki tangga teratas dlm hati nati...pape pown...awk antara yg terMANIS dlm kamus hidup nati...:P